Even voorstellen

Mijn naam is Marjonne de Groot en ik lag in de wieg in 1970. Ik ben sinds 1993 getrouwd en moeder van drie prachtige dochters. Mijn loopbaan kenmerkt zich door wisselende paden die ik ben ingeslagen.

Na mijn HBO-opleiding Bibliotheek en Documentaire Informatie heb ik in dat kader verschillende banen gehad bij achtereenvolgens het Voedingscentrum, KPN-research en de Tweede Kamer.

Vervolgens heb ik een switch gemaakt richting de hulpverlening en heb bijna 9 jaar als manager gewerkt bij een organisatie die zich inzet voor hulpverlening en pastorale zorg aan mensen in en rond de prostitutie.
Daarna ben ik in 2010 mijn eigen praktijk gestart als counsellor en coach en heb ik daarvoor de opleiding Academisch Counsellor van de Academie voor Counselling en Coaching afgerond.
Ook heb ik in 2003-2004 de cursus Psycho-pastorale hulpverlening gedaan.
In 2011 heb ik een opleiding afgerond in relatiecounselling aan de Academie voor Counselling en Coaching.
In 2012 volgde ik een training in Emotionally Focused Relation Counselling (gebaseerd op de EFT-benadering van psycholoog Sue Johnson). In oktober 2016 heb ik een korte supervisie-opleiding gedaan.

In december 2016 ben ik afgestudeerd als Toegepast Psycholoog.
Ook ben ik een door mijn beroepsvereniging ABvC erkend supervisor,
Registercounsellor ABvC® en Registertherapeut BCZ®.

Ik ben christen en dat is een rode draad in mijn leven. Het christelijk geloof komt uitsluitend aan bod als jij dat als cliënt zelf wenst. Echtheid, empathie en onvoorwaardelijke acceptatie mag je van mij verwachten en vanuit die beroepshouding help ik je graag op weg!
Beoordelingen van mijn praktijk kun je hier lezen: www.ikzoekchristelijkehulp.nl/zorgverleners/shine-counselling-coaching_527/

Voor spreekbeurten voor (vrouwen)groepen ben ik ook beschikbaar.
Meer informatie hierover is te vinden bij: Wanneer & kosten.